TOP FSE
Comunicat de presă

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” Cluj-Napoca, în calitate de partener, anunţă încheierea cu succes a proiectului strategic TRAINING ORIENTAT spre PRACTICĂ prin FIRMA SIMULATĂ / de EXERCIŢIU (TOP FSE) ID: 61851, în valoare de 2593000.00 RON, proiect cofinanţat din Fondul Social European.

Proiectul a fost implementat în parteneriat cu Fundaţia LERIS, cu sediul în Iaşi, în calitate de solicitant, cu Universitatea “Al. I. Cuza” Iaşi, Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” Iaşi, Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” Iaşi, Colegiul Naţional “Petru Rareş” Piatra Neamţ.

Beneficiarii direcţi ai proiectului au fost 531 elevi din judeţele Iaşi, Neamţ şi Cluj, evaluaţi vocaţional şi 136 elevi consiliaţi vocaţional şi formaţi în firma de exerciţiu.

Dintre rezultatele proiectului, experienţa dobândită de solicitant, parteneri şi mai ales de beneficiari, elevii participanţi, asigură sustenabilitatea proiectului, obiectivul general al acestuia fiind facilitarea tranziţiei de la şcoală la viaţa activă şi creşterea şanselor de ocupare pentru viitorii absolvenţi, prin competenţele specifice dezvoltate prin firma de exerciţiu şi prin activităţile de evaluare şi consiliere vocaţională.

 
Rezulatele desfăşurării proiectului TOP-FSE

Mai jos găsiţi câteva documente rezultate în urma desfăşurării proiectului TOP-FSE:

 

 
Chestionare TOPFSE

 

Salutare,

Aşa cum deja ştiţi, urmează o nouă etapă a proiectului, în care vrem să ne ajutaţi să vă cunoaştem şi mai bine completând încă 5 chestionare.

Unul dintre acestea, Holland SDS,  se completează pe bază de invitaţie, deci fiecare dintre voi va primi o astfel de invitaţie prin e-mail, împreuna cu instrucţiunile necesare completării.

Pentru restul de 4 chestionare, mai jos aveti link-urile pe care trebuie să le accesaţi:

 

Vă rugăm să nu vă grăbiţi când completaţi aceste chestionare. Puteţi să le completaţi în orice moment al zilei doriţi, atâta timp cât sunteţi liniştiţi şi odihniţi.

Nu uitaţi să completaţi TOATE chestionarele, atât cele la care aveţi link-ul pe această pagină, cât şi cele la care primiţi link-ul prin e-mail!

DEADLINE-ul pentru completarea probelor este 1 iunie! Dacă depăşiti acest termen înseamnă că renunţaţi de bună voie la tabăra de vară?

Ne vedem în tabără!

 
Consiliere vocaţională

Dragi elevi de TOP din judeţul CLUJ, admişi în etapa a doua a proiectului TOPFSE

Sâmbătă, 2 aprilie 2011, ora 11, vă aşteptăm la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj pentru a începe etapa de consiliere vocaţională.

Este vorba de următoarea etapă în care vom încerca să definitivăm împreună direcţia profesională a fiecăruia dintre voi.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa TOPFSE

 
Sesiune de training

În perioada 18-20 februarie 2011 va avea loc la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” sesiunea de training a elevilor din judeţul Cluj, selecţionaţi în proiectul TOP FSE, cu o echipă de experţi psihologi universitari.

Mai multe informaţii despre proiect puteţi afla accesând www.topfse.ro